Rukiye Koç Ortaokulu

Belgegeçer : 0 242 824 53 20
WEB https://rukiyekocokulu.meb.k12.tr
Adres : Çamyuva Mah. Ağva Cad. 5007.Sokak No1 Kemer/ANTALYA
VİZYON : Öğretim ile birlikte eğitim alanında okulumuzu belli bir seviyeye taşımak.
MİSYON : Misyonumuz; bir ilköğretim okulu olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : 1- Kemer İlçesi 2012 yılı Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında 1.lik 2- Kemer İlçesinde düzenlenen "Enerji" konulu resim yarışmasında 1. 2. ve 3.lük

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE YAPILMAKTADIR. ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR.
Yerleşim Yeri : BELDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KEMER İLÇESİNE 6 KM. ANTALYA İLİNE 50 KM. UZAKLIKTA.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :